Andreas Lundgren

1 augusti, 2008 at 6:45 f m

Andreas LundgrenAndreas Lundgren kommer tillbaka till oss som ”Bad Buddha”, hans senaste album som han låter oss fritt hämta hem från hans hemsida. Det är ett album som är rikt från influenser från alla möjliga håll; rock, blues, folkmusik, funk och mycket mer; rätt in i en härligt sugande mix som jag inte kan beskriva annat än som just Andreas Lundgren. Jag dras in i låtarna i deras drivande rytmer som går igenom allt på olika sätt.

Det är en öppen Andreas vi träffar här och det känns som en resa in i mörker, ut i ljus, från separation till längtan till kärlek.  Och allt förmedlat med Andreas speciella röst, en avslappnat, ja cool röst som når ända fram.

Jag tycker detta är bland det absolut bästa och fångande jag hört i år och jag bara lyckönska er att ni kan ladda ner hela albumet ”Bad Buddha” från hans hemsida. Dessutom bjuder han på sina två tidigare album ”Grande Cocktail Magic” och ”Green Loafers & Husky Freaks”, också helt fria att ladda hem.

Fyra låtar att lyssna på och ladda hem från ”Bad Buddha”:

Breathing Gas
Purple Wonderlight
What the Hell
Moondance Woman

Andreas Lundgrens hemsida ”Banned From USA”

Andreas Lundgren på Myspace

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •