Popular Tags:

This Is Head – ”Timmerdalen”

10 juli, 2015 at 5:18 e m

This Is Head

This Is Head stängde in sig i en stuga på Mjörn på västkusten förra året och skrev och spelade in det som ska bli deras tredje album i höst. Förra månaden släppte de den första låten ”People” och för en vecka seden den andra ”Timmerdalen” tillsammans med en video. Ytterligare en singel och tre videor kommer sedan att släppas fram till vi får njuta av hela albumskapelsen. Här är de två första smakproven.

This Is Heads hemsida - på Facebook - på Spotify - på Apple Music

  • Share on Tumblr

Vallmo – ”Solen”

10 juli, 2015 at 4:53 e m

Vallmo

Emil Andersson kallar sig Vallmo i sitt soloprojekt, som han startade för ett par år sedan. För några veckor sedan släppte han debutsingeln ”Solen”, en vackert somrig, men smått melankolisk låt i svensk singer/songwriter-poptradition.

Vallmo på Facebookpå Spotifypå Apple Music

  • Share on Tumblr

Kinetics – ”Yank Me Out of Neutral”

10 juli, 2015 at 4:21 e m

Kinetics

Kinetics har under de senaste två åren släppt en rad utmärkta singlar. Förra månaden samlade de ihop de bästa låtarna och gav ut på en EP tillsammans med ett par nya alster. Lyssna här på ett par av låtarna med deras stort ljudande, melodiösa och upplyftande indiepop.

Kinetics hemsidapå Facebookpå Spotifypå Apple Music

  • Share on Tumblr

MANKKU [mancko] – ”Guld & Silver”

10 juli, 2015 at 12:33 e m

MANKKU [mancko]

Magnus Fagernäs, aka MANKKU [mancko] är trevligt nog tillbaka med en ny singel. Det är den bluesdoftande ”Guld & Silver” som han återvänder med, och han utlovar samtidigt nya singlar framöver vilka ska leda till ett nytt album lite längre fram.

MANKKU [mancko]s hemsida - på Facebook - på Spotify - på Apple Music

  • Share on Tumblr

Aeld – ”Snygga ögon” EP

9 juli, 2015 at 4:41 e m

Aeld

Aeld är en duo som består av konstnären Anna Lindvall och matematikern och ingenjören Lars Mats. De släppte förra månaden sin debut-EP ”Snygga Ögon”, en annorlunda, spännande platta som omfattar allt från catchigt melodiös synthpop till experimentell electronica med analog ljudande, mörkt dova synthar. De skriver att det till större delen är ett samarbete på distans, där exempelvis titelspåret skapades då den ene var i Japan och den andre på Öland. Här är två av låtarna.

Aeld på Spotifypå Apple Musicpå Bandcamp

  • Share on Tumblr

free tracking