Popular Tags:

Krog – ”Galax”

19 december, 2014 at 3:14 e m

Krog

Bandet Krog släppte nyligen denna singel, ”Galax”, ett stycke dramatisk, storslagen pop. Jag passar också på att ta med titellåten från deras utmärkta EP ”Irrbloss”, som jag inte hann med presentera förra hösten.

Krogs hemsida - på Facebook - på Spotify - på Wimp

  • Share on Tumblr

Mårten Lärka – ”Jadåså” album

19 december, 2014 at 2:49 e m

Mårten Lärka

Mårten Lärka släppte ett nytt album under hösten vid namn ”Jadåså”. Det är ett varierat album i stilen men med ett klart 60-talsinspirerat sound där han gör besök såväl hos Johnny Cash som hos amerikanska folksångare samtidigt som han står med ena foten i dagen indie- och popmylla. Som vanligt bra texter på svenska.

Mårten Lärkas hemsidapå Facebookpå Spotify

  • Share on Tumblr

Fatta Man – ”Det börjar med mig”

18 december, 2014 at 6:03 e m

Fatta Man

Idag släpptes låten ”Det börjar med mig” av Fatta Man, ett omtalat projekt som vill motverka de destruktiva manlighetsnormerna och även påverka hur musik och kultur kan vara drivande i arbetet för förändringen av dessa. Låten är skriven och framförd av Erik Rapp, Zacke, Adam Tensta, Parham och producerad av Nils Svennem Lundberg och Adam Taal.

  • Share on Tumblr

Rebstar – ”Thing About You” video

18 december, 2014 at 3:53 e m

Rebstar

Rebstar följer upp hip hop-singeln ”Thing About You” med denna video, där han blir kidnappad, spottad på och inplastad, i tigerdräkt.

Rebstars hemsida - på Facebook - på Spotify - på Wimp

  • Share on Tumblr

Death By Toaster – ”That’s Life”

18 december, 2014 at 3:21 e m

Death By Toaster

Den svensk-isländska rocktrion Death By Toaster släppte nu i december EP:n ”That’s Life”, som är den första i en serie om fyra plattor. Varje EP innehåller tre låtar vilka sedan ska leda fram till deras debutalbum som släpps den 1:e juni. Nästa EP släpps den 16:e januari. Lyssna här nedan på två av låtarna, som jag närmast kan beskriva som en mix av alternativrock och melodiös hårdrock:

Death By Toasters hemsidapå Facebookpå Spotifypå Bandcamp

  • Share on Tumblr

free tracking