Hundmänniska – ”Ha d bra (dra åt helvete)”

14 februari, 2017 at 1:41 e m

Hundmänniska

Lovisa Thurfjell vet hur man ska be någon hålla käft och dra åt helvete. Senaste singeln ”Ha d bra (dra åt helvete)” är en sån där låt man skulle vilja spela upp i vissa lägen när frustrationen är så stor att den pyser ut som rökmoln ur öronen på en. Men man håller igen och muttra ett sammanbitet ”Ha d bra” och går därifrån. Lovisas punkigare sida i sitt nya projekt Hundmänniska kommer fram i den här låten och bandet passar på att ösa på med allt de har tills de exploderar i kakafoni, hämtar andan och pressar ut den sista ilskan i ett avslutande utbrott.

Låten är den tredje singeln från hennes kommande album, som släpps den 1 mars. Den första singeln skrev jag om i höstas och hon kom sedan ut med låten ”Inte längre”, en lugnare pop-melodisk historia, som jag passar på att lägga till här också.

Hundmänniska på Facebookpå Spotifypå Apple Music

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •