Horses Without Makeup – ”Pt. 1” album

2 november, 2016 at 5:54 e m

Horses Without Makeup

Hästarna utan smink är tillbaka, nu med sitt debutalbum ”Pt 1”. Förra året fick vi känna på deras blandning av grunge, punk och stonerrock när vi blev överkörda av deras första EP. Här på deras första platta har låten ”Sopsekt” hittat sitt hem bland åtta nya låtar, och gillade du dem tidigare så lär du inte bli besviken nu. Det här är pur rockenergi som manglar dig under 27 minuter och tydligen manglade de även sig själva under inspelningen. De berättar att sångare och gitarristen Martin tog i lite mer än vad han klarade av och svimmade bland all utrustning. Allt skulle med på plattan så de har låtit denna händelse avsluta albumet helt enkelt, vilket du kan höra på sista låten ”Number 9”. För känsliga lyssnare kan vi rapportera att Martin åter är uppe på benen. Här är två låtar:

Horses Without Makeup på Facebook – på Spotify – på Apple Music

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •