Hundmänniska – ”Res dig upp”

17 oktober, 2016 at 5:13 e m

Lovisa

Hundmänniska är Lovisa Thurfjells nya soloprojekt. Hon kommer närmast från punkiga Tiger Bell där hon stod för sång och gitarr. Hon tycker själv att de här nya låtarna är poppigare än det hon har gjort tidigare, men för mig är detta i högsta grad fortfarande rock när jag lyssnar på den första singeln ”Res dig upp”. Och det är en oförställd, naken rock som känns på riktigt när hon klämmer ur de sista svettdropparna i den pådrivande refrängen. Det är musik jag får en energikick av, som sparkar en i röven och  samtidigt gör mig glad. Låten är den första från hennes kommande EP med låtar som alla är på svenska, och med en sån här kanonstart på projektet så får hon gärna släppa den snart.

Hundmänniska på Facebookpå Spotifypå Apple Music

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •