Aina Myrstener Cello – ”Oriens”

15 april, 2016 at 5:07 e m

Aina Myrstener

Cellisten Aina Myrstener släppte för två år sedan albumet ”Cellomusik”, en platta som fick mycket positiv kritik, och där hon får ut ljud ur cellon på alla möjliga vis. Själv missade jag den, men jag är glad att jag blev uppmärksammad på hennes spännande musik genom att hon igår släppte låten ”Oriens” från nästa album ”Cellomusik II”. Här kramar hon ur allt det vemod som finns inbyggd i den vackra cellotonen, i en pulserande, minimalistisk låt som andas mystik och mörka hemligheter. För att du ska få någon uppfattning om vidden av hennes skapande med cellon har jag även lagt till en låt nedan från hennes första album. ”Cellomusik II” släpps den 10:e juni.

Aina Myrstener på Facebookpå Spotifypå Apple Music

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •