Stefan Klaverdal – ”Evocations”

6 november, 2014 at 3:31 e m

Stefan Klaverdal

Stefan Klaverdal och hans intressanta blandning av klassisk instrumentering och electronica skrev jag om redan förra året. Nu under hösten kom han ut med ytterligare ett album, ”Evocations”. Även här handlar det om denna mix av vackra stråkar och ambient musik, det sistnämnda som alltifrån subtilt inslag till att det spelar huvudrollen i låtarna. Det är spännande att lyssna där han tar svängarna ordentligt från det vackert melodiösa till det rent stämningsskapande och någon gång det sönderslitande. Det är upp till var och en att leva sig in i den här musiken på sitt sätt, men den stundom lätt melankoliska tonen tillsammans med färgrikedomen gör för mig det här till ett tema över höstens skiftningar. Här är några låtar:

Stefan Klaverdals hemsida – på Spotify – på Wimp

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •