Krister Svensson

7 februari, 2014 at 2:21 e m

Krister Svensson

Här är några pärlor till låtar, som jag inte hann med att skriva om i höstas. Det är ena halvan av duon Wan Light, Krister Svensson, som i sitt soloprojekt gör något helt annat. Istället för de stora produktionerna från Wan Light så är han här här helt ensam med sin gitarr i inspelningar som inte är finputsade, utan har den där livekänslan som om de var tagna från ett gig. Jag tycker resultatet är smått magiskt där han med sin underbara närvaro, värme och närhet fångar mig helt. Han berättar att ett album ska komma ut under våren där det också kommer att ingå låtar som han har skrivit till bilder som fotografen Bengt Alm har tagit. Solo kallar han sig också Harry Clinich, och jag är osäker i skrivande stund på vilket artistnamn han väljer för albumet. Här är tre av låtarna som han visar upp för provsmakning.

Krister Svensson på Soundcloud

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •