Singlar från All That Is, Banana Beach, Projekt Elliot, Billy Fitzgerald och Djävulen Möblerar Om

22 november, 2013 at 3:58 e m
All That Is

All That Is

Här är ett gäng singlar som jag samlat upp under hösten. Ganska blandad kompott tycker jag.

All That Is – ”You Are Drugs”

Patrick Ray och producenten LJB känner vi igen tidigare från bandet Sidewalk, som jag har skrivit om här förut. De startade för dryga året sedan projektet All That Is tillsammans, och släppte denna låt ”You Are Drugs” under den tidiga hösten. De säger att det ska komma en EP också inom kort.

All That Is på Facebookpå Soundcloud

Banana Beach – ”Pelican Bay”

Kvintetten Banana Beach släppte i våras sin EP-debut ”Window Licking” och från EP:n har de hämtat denna singel, ”Pelican Bay”, en indie-låt med dansambitioner.

Banana Beachs hemsidapå Facebookpå Spotifypå Soundcloud

Projekt Elliot – ”Del 2: Sommarnattens Sång”

För två år sedan skrev jag om Projekt Elliots ”Del 1: Äventyr i Lo Fi”. Nu är han tillbaka med den andra delen i form av singeln ”Sommarnattens Sång”, och ytterligare ett spår med akustisk svensk pop och glödande sång.

Projekt Elliots hemsidapå Spotify – på Wimp – på Bandcamp

Billy Fitzgerald – ”Compass”

Billy Fitzgerald, aka Adam Rosenkvist, släppte denna singel för ett par månader sedan, ”Compass”, en lågmäld, lo fi-ljudande historia med fin melodi.

Billy Fitzgerald på Facebook – på Bandcamp

Djävulen Möblerar Om – ”Universum i en kub”

Malte från numera insomnade Malte X har nu gett sig i kast med det nya projektet Djävulen Möblerar Om. ”Universum i en kub” heter första singeln och det känns delvis igen i det punkiga och rock’n’rollen men det är mer garage över det och överlag ett råare sound. Här är singelvideon.

Djävulen Möblerar Om på Facebookpå Spotify – på Wimp

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •