Alice Boman – ”Skisser”

5 september, 2013 at 2:09 e m

Alice Boman

Alice Boman spelade in låtskisser hemma för sig själv, för att komma ihåg sina låtideer och för att hon tyckte det var roligt. Hon blev ändå nyfiken på hur det skulle låta om man spelade in hennes musik i en studio och skickade iväg inspelningarna till Emil Isaksson på Studio Möllan i Malmö. Via honom nådde spelningarna fram till det engagerade sällskapet på Adrian Recordings, vilka blev fascinerade av vad de fick höra och ville ge ut låtarna, men utan att göra om dem.

EP:n ”Skisser” kom så ut i våras med dessa heminspelade låtar, sköra, vackra och nästan lite psalmliknande, vilka jag tycker passar in extra väl nu under den tidiga hösten där marken i skogen här intill så sakteliga börjar fyllas på av nedfallande löv och färgas med bruna  och roströda toner, samtidigt som ett visst höstlugn börjar infinna sig. Kanske håller Alice och de andra med mig då EP också kommer att släppas på vinyl senare i september. Lyssna på EP:n här nedan.

Alice Boman på Tumblrpå Facebookpå Spotifypå Wimppå Rarapå Soundcloud

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •