Georgia Barbershop – ”It’s Alright, It’s Okay, It Only Took Seven Years”

14 juni, 2013 at 10:59 f m

Georgia Barbershop

Det låter som en gammal kassettbandsinspelad demo från 70-80-talet av ett engelskt garage- eller punkband. Jag har ofta svårt att höra texterna från den något burkljudande sången. Det är enkla, raka rockriff rakt på sak utan krumbukter och utsvävningar. Det är nog ingen kombination jag hade beställt till musikmenyn idag om jag hade fått välja. Men jag blir glad av det här, foten svänger ofrivilligt med när gitarrerna yxar fram sina rytmer. Och när basen drar igång med svajigt ljud och följs av den medryckande gitarrfiguren i ”Trees Passing” är det bara att kapitulera. Georgia Barbershop heter bandet, albumet ”It’s Alright, It’s Okay, It Only Took Seven Years” är deras debutplatta och de håller nu på att jobba med uppföljaren.

Georgia Barbershop på Facebookpå Spotifypå Wimp –  på Bandcamp

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •