LOBST – ”The Angry Kid”

9 oktober, 2012 at 12:12 e m

LOBST

Knut Svanholm och hans brödratrio Fleet of Clay skrev jag om för några veckor sedan. Han huvudprojekt är dock rockbandet LOBST där han sjunger, spelar gitarr och skriver låtar. I början av hösten släppte de sitt nya album ”The Angry Kid”, som är deras andra i ordningen sedan starten 2009.

På plattan har de skapat sin egen rockhybrid där jag får känningar av klassisk engelsk hårdrock från Mötorhead till Saxon såväl som av grunge och postgrunge från nittiotalet. Det är ett tätt, gitarriffsmättat och rått sound som sitter fint ihop med Knuts nästan punkiga sång. En adrenalinstinn rockplatta med mycket gitarrgodis som växer ju mer jag lyssnar. Lyssna själv i ett par låtar här nedan.

LOBST på Facebookpå Spotify

Downward Slope
The Watcher

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •