Släktträff och Dödsmord

17 september, 2012 at 12:41 e m

Släktträff och Dödsmord

Nej, det är ingen rubrik från kvällspressen. Det är i själva verket två artister som kallar sina soloprojekt för just Släktträff respektive Dödsmord och som valde att släppa en split-EP tillsammans. EP:n heter ”Till allt som varit dött” och kan höras på Soundcloud. Och visst passar deras musik bra ihop, med Släktträffs bildrika instrumentala musik och Dödsmords lo-fi-indie. Hör nedan kan du höra en låt från respektive artist.

Släktträff startades av Alexander Sjöstedt 2008 och har hunnit med ett par album och en EP sedan dess, vilka du kan höra på Spotify. Släktträff hittar du också på Facebook och på Soundcloud.

Dödsmord har funnits sedan 2009 i Oskar Östbys regi. Han säger att det är ”Ett slags försök för att testa och visa att det vackra kan vara det äckligt fula, samt att få det fula att bli det vackraste.” Dödsmord kan du följa på Facebook och på Soundcloud.

Släktträff – Buzz
Dödsmord – Hanna från Marieberg

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •