Stone Carpet – ”Exordium” och ”Narratio”

24 augusti, 2012 at 9:49 f m

Stone Carpet

I början av förra året skrev vi om Stone Carpet och deras singel ”The Sound of a Thousand”. Nu är de tillbaka med ett ambitiöst projekt, där de tänker släppa 4 EP:s under årets lopp. På varje EP utforskar de någon av de olika influenser som har påverkat dem under årens lopp.

Först ut var den tre låtar starka ”Exordium” som kom ut i maj, där de inriktar sig mer på progressiv rock. Låten du kan lyssna på här nedan, ”The Plan” kommer från denna EP. I juli kom också den andra EP:n ”Narratio” ut; en EP som inriktar sig mer på metal.

Kul projekt, och självklart bli jag nyfiken på vad de kommande plattorna ska handla om, speciellt när det är så här bra gjort också. Du kan lyssna på deras musik på Spotify och följa bandet på Facebook.

The Plan

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •