Dream Curtain

5 mars, 2012 at 2:17 e m

Dream Curtain

William Hamparsomian spelar och skriver musik i bandet Another Nation’s National Anthem vanligtvis. Förra året började han skriva musik på egen hand, och skapade projektet Dream Curtain för att få utlopp för dessa låtar.

Här rör det sig om en drömsk electronica, lite åt lo-fi-hållet och fjärran från bandets gitarrbaserade, alternativa rock. Han berättar att musiken är uppkommen spontant och har svårt att komma på exakt vad han tänkte på när han skapade den och likaså med artistnamnet. Men i efterhand känner han för det passande med kombinationen av orden med ridån att gömma sig bakom och musiken som kommer fram ur det drömmande, det undermedvetna.

Du kan lyssna mer på Dream Curtains Soundcloud-sida och följa honom på Facebook.

Motorist

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •