Coyote Deathbed

14 november, 2011 at 5:17 e m

Coyote Deathbed

Bandet Coyote Deathbed har lite av mystikens skimmer över sig. Namnet kommer från ”A man told the story of the coyote deathbed. Never went back, but still never forgot that place… It is everything that is feared. It is everything that is loved.
And there’s also a killer-falafel place. So that’s recommended if you ever happen to visit the coyote deathbed.”

Och en karg prärie känns det lite som. Det är hårt, cool, solstekt lo-fi och laidback. Kanske som om Tom Waits hade gjort en EP tillsammans med White Stripes eller som de själva kallar det: vegetarian, progressive grindcore. Och en EP finns det, ”I Got Two, How Many Did You Get?”, som du kan lyssna på på Spotify eller på Facebook-sidan. Här är en låt:

You’re a Dinosaur I’m a Book

Stötta artisten: Köp ”I Got Two, How Many Did You Get?” – på iTunespå Amazon

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •