Indie-AW i Göteborg

30 mars, 2011 at 11:41 f m

Indie Afterwork i GöteborgFör ovanlighetens skull så kommer här ett inlägg som inte handlar om en artist utan snarare om en sammankomst.

Nu på fredag, den 1:e april, så kommer jag att representera Meadow Music samt även BlindmenIndie After Work i Göteborg. Det hela äger rum på Parken mellan kl 17-20 och är helt fritt och öppet för alla att komma till.

Är du artist så är detta ett utmärkt tillfälle att komma till tals med konsertarrangörer, bloggare, tidningar, skivbolag/musikbolag, marknadsförare, radio och många andra. Det är så enkelt som att komma dit och gå fram och prata med de du vill prata med, mingla och ha det trevligt.

Indie-AW anordnas av Wonderland Records och Göteborg Nonstop och mer info hittar du här.

/Pär

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •