Redlight Attraction

26 januari, 2009 at 5:42 e m

Redlight AttractionRedlight Attraction startade som så sent som i augusti förra året med sångaren Terry Blade i spetsen. Att det handlar om glamrock kan man kanske gissa sig till genom att titta på bandbilden. Och det gör det också, melodisk glamrock, med tunga drivande metaltrummor och en jäkla energi. Lyssna själv här nedan.

Låtarna ni hör här är inspelade i Martin Sweets studio (gitarrist i Crashdïet) i slutet på förra året. Bandet har nu gett sig in i studion igen för att längre fram kunna komma ut med en debut-EP. Spelningar blir det närmast i Sundsvall i början av mars, då de är förband åt Wolf.
Mer info om detta och fler låtar hittar du på Redlight Attractions Myspace-sida.

Rockin’ Tonite
Couldn’t Care Less

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •