The Plastic Pals

8 december, 2008 at 3:04 e m

The Plastic Pals”Good Karma Café” heter debutalbumet från The Plastic Pals, vilket kom ut nu i höstas. Ett gediget, sprudlande rock- och powerpop-album med en samling starka låtar med The Plastic Pals eget speciella sound. Det känns som en skön retroblandning sammansmält till något nytt. Jag får så många olika associationer av det här så jag får svårt att hålla isär de alla i någon form av beskrivning.

60-talspop, psykadelia, Blue Öyster Cult, Television, och ja det känns både städat och ruffigt på samma gång. Håkan Soolds sång är riktigt skön och kanske är det som knyter ihop allt till en helhet. Ett riktigt bra album som bara växer varje gång jag lyssnar på det.

Här nedan hittar ni ett par spår från Good Karma Café plus en video. Gå vidare till The Plastic Pals på Myspace för att lyssna och läsa mer.

She’s Going Back:

Here Comes the Sun
Long and Lovely

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •