Lashing Patsy

5 december, 2008 at 12:07 e m

Lashing Patsy känns fest för mig. Energi, ös, glad musik och glada människor. Lite glammigt men mest stökigt röj och dans. Även om det kan låta lite indiepop ibland så är det framför allt till 70-talet min tankar vandrar när jag lyssnar på Lashing Patsy. Lite Blondie, lite Roxy Music, en del glamrock och en del new wave och många sköna popmelodier. Härligt också med att de har två sångare, Anna Rosander och Johan Hammarsten, vilkas samspel och växelspel i de olika låtarna, ger bandet ytterligare karaktär.

I våras kom de ut med med sitt debutalbum ”Nightclub Trophies”, producerat av Jens Andersson (9Voltstudio, The Ark). Här nedan får ni två sköna låtar att lyssna in:

Foxy Roxy Music
Prime Time

Besök Lashing Patsy på Myspace eller Lashing Patsy’s hemsida för att läsa och och lyssna mer

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •