In Bloom

28 juli, 2008 at 7:00 f m

In BloomGränsande till musikstilar som nästan känns överladdade numera, med mängder av duktiga band som låter lite för lika, så har In Bloom definitivt hittat en egen väg. Här blandas både grungeighet och sköna melodiska refränger, men det som gör att de känns mest egna är själva soundet. Gitarrgrunden är lätt distade akustiska gitarrer, förda av sångaren och låtskrivaren  Pär Eriksson, vilket gör att man kommer närmre på något sätt. Detta understryks också av känsligt arrangerade låtar och bra texter.

Bandet har nu i juli släppt sitt debutalbum ”With Faded Lights” på Blue Topaz Recordings och jag är stolt över att nedan kunna presentera två låtar från albumet, ”Somewhere” och ”Succed”.

Videon till Somewhere (och ja, det var jobbigt att springa och sjunga samtidigt, enligt uppgift)

Somewhere
Succeed

In Bloom’s hemsida

In Bloom på Myspace

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •