Giant Wide

31 juli, 2008 at 8:00 f m

Jag sitter i aftonlampans sken, som just nu är något whiskyfärgad! Men oj vad jag mår bra……ja inte bara för från de ljuva dropparna från Ardbeg, nä utan mest från de ljuva tonerna från Göteborgs/Borås bandet Giant Wide!
Jag letar influenser från Roky Ericksons psykedeliska bluestolvor och från Soundtrack of our lives där Ebbots sång är mer instrument än sång, men jag måste nog konstatera att Giant Wide låter Giant Wide och inte mycket annat. Det känns som detta otroligt tajta band faktiskt hittat en egen stil!

DET E SÅ BRA DET HÄR!!! (hoppsan whisky rösten hoppade in)!!!

Det är malande gitarrmattor och en trummis som får kämpa för att höras igenom, men lyckas med bravur! Det är sång som i sina stunder är rätt rejält distad men som bakas in i låtarna inte bara som sång utan som ett instrument och som bjuder på en otrolig känsla!

Njut av Giant Wides låtar:
see the road
our time is coming
go and get done
ill leave you here

Hälsa på hos bandet:
Giant Wide på myspace

Keep cool,
Jeppe

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •