We Are She – ”My Baby”

1 februari, 2017 at 6:05 e m

We Are She

Härnösandsbandet We Are She har nyligen gjort en comeback med två-spårssingeln ”My Baby”. Senast det begav sig var 2012 när de släppte ett fullängdsalbum. De nya låtarna präglas av ett rymligt indiepop-sound som de utnyttjar till fullo när låtarna byggs upp och sedan exploderar med feta gitarrmattor och skön energi. ”My Baby” är, som de också själva beskriver, en härlig partylåt som med all säkerhet kommer få fart på deras livepublik, medan ”Devine” är en lite lugnare låt som stegras till ett storslaget poppaket. Det som får låtarna att verkligen sticka ut, och som fångade mig direkt i de första takterna i ”My Baby”, är Linnea Kempes underbara röst. Hon har en unik ton och ett uttryck som får hela låten att lyftas till den inbjudande feststämning den strävar efter.

We Are She på Facebookpå Spotifypå Apple Music

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •