Drew Vision – ”Without You”

9 december, 2016 at 6:06 e m

Drew Vision

Johan Hirvi från Panetoz har också en låtskrivarkarriär igång vid sidan av bandet, där han kallar sig för Sowlkid. För ett par år sedan stötte han på den amerikanske sångaren Drew Vision på nätet och fångades av hans röst. De fick kontakt med varandra och så småningom ledde det till ett låtsamarbete. I april i år åkte Johan till New York och spenderade ett par dagar i studion med Drew och några månader senare, i augusti, kom sångaren till Stockholm där de spelade in fem nya låtar med fem olika team.

”Without You” heter det första smakprovet från de sessionerna och det känns också precis som en snygg blandning mellan svenska electropop-vibbar och amerikansk R&B- och soulkänsla. Drews röst är också något över det vanliga, en härligt öppen stämma som påminner mig lite om John Legend och med en grym soulkänsla. Han släppte sitt debutalbum ”The Balance” tidigare i år, en platta som har fått förvånansvärt lite uppmärksamhet, framför allt med tanke på hur bra det är. Förhoppningsvis blir det fler som upptäcker honom nu i det här nya samarbetet, i en låt som i mina öron har all potential att erövra en stor publik. Låten är skriven av Drew Vision, Lisa Desmond, Chris Wahle och Sowlkid.

Drew Visions hemsida – på Facebookpå Spotifypå Apple Music

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •