The Legends feat. Maria Usbeck – ”Cocaine”

10 oktober, 2016 at 6:33 e m

The Legends

The Legends, Johan Angergårds soloprojekt, släppte denna suggestiva pärla nyligen. Det är en låt som handlar om vårt eviga behov av bekräftelse, nuförtiden mer aktuellt än nånsin såklart, något som han tar sig an med något som kan beskrivas som en och drömskt rusig electronica-ballad. Gästar gör den equadorianska sångerskan Maria Usbeck, som kommer in som den mänskligt vackra rösten med rader på spanska, men som snart också sveps in i den förföriska dimman.

Tidigare i sommar har The Legends släppt ett par andra singlar och du kan höra den ena, ”Summer In The City (Living Is For Somebody Else)” här nedan. Duettpartnern Maria Usbeck är också aktuell med sitt solodebutalbum ”Amparo”, som släpptes i maj på samma skivbolag (Labrador), och ett exempel på hennes unika stil hittar du här i låten ”Uno de tus ojos”.

The Legends på Spotify – på Apple Music

Maria Usbeck på Facebookpå Spotifypå Apple Music

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •