Shaqdi ft. Zagor – ”Lover”

12 oktober, 2016 at 5:44 e m

shaqdi

Sångerskan och producenten Shaqdi, aka Madeleine Rönnberg, flyttade till London för att utveckla sin musik vidare. Där träffade hon producenten Zagor och tillsammans ägnade de ett år till att arbeta med EP:n ”Lover” vilken kom ut i september. Och det märks för det är en riktigt genomtänkt platta med genomgående starka låtar, perfekt skuren för Shaqdis sensuella och souliga röst. Här har de hittat en egen mix av R&B, hiphop, soul och jazz i en laidback och stundtals förförisk stämning. Det är en bra variation också som håller en på tårna plattan igenom, från catchiga låtar med stråk av 90-tals-R&B till jazzfunkigt flyt och EP:n avslutas med ett läckert hiphop-spår med rapparen Sway på besök. Här är två av mina favoriter.

Shaqdi på Facebookpå Spotifypå Apple Musicpå Bandcamp

Zagors hemsidapå Facebook – på Bandcamp

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •