Ms. Henrik – ”Like Lovers Do”

4 oktober, 2016 at 5:38 e m

Ms. Henrik

Ms. Henrik is laddar för sitt första fullängdsalbum, ”Fake and Copy”, som verkar vara på gång inom kort. Han gör det med singeln ”Like Lovers Do”, en dansinbjudande discopoppärla med en effektivt klistrig refräng som får oss att sjunga med redan i andra refrängen. Att det finns en del 90-talsvibbar i låten blir än mer tydligt i den sköna videon som börjar med ett fiktivt inslag från det gamla 90-talsprogrammet Voxpop med Henrik Olsson som programledare. De båda Henrikarna ger sig sedan iväg på en nattlig roadtrip och gör någon form av stöt. Roligt nog finns också musikvideon som spelas inne i den här videon också tillgänglig som en kombinerad musik/lyricsvideo.

Ms. Henrik på Facebook – på Spotify – på Apple Music

 

Ms. Henrik is preparing us for the release of his first full length albumt, ”Fake and Copy”, which seem to be coming up within short. The appetizer comes in the shape of the single ”Like Lovers Do”, a dance-inspiring discopop pearl with an efficiently sticky chorus which makes us sing along already from the start. That there are 90’s vibes in the song becomes even more obvious in the cool video which starts with a fictional clip from the Swedish 90’s music video TV-show Voxpop hosted by Henrik Olsson. The two Henrik join up and hit off on a nightly roadtrip ending with some kind of heist. It’s funny also that the music video played inside this music video is also available as a combined music/lyrics video.

Ms. Henrik on Facebook – on Spotify – on Apple Music

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •