Les Gordons – ”Need to Feel”

21 september, 2016 at 4:53 e m

Les Gordons

Örebrobandet Les Gordons är inne i en spännande period. Efter att ha tävlat i finalen i Svensktoppen nästa i augusti valde en jury ut dem bland finalisterna till att få tävla i Melodifestivalen nästa år. Och självklart tackade de inte nej till att få spela inför största möjliga svenska publik.

Annars är de knappast det typiska Mellobandet, även om de har ett bra sinne för catchiga låtar. De blandar friskt bland influenserna och kan blanda in 60-talsinspirerad garagepop likaväl som funkig dansrock med smak av 80-talet i sin energifyllda indie. I somras släppte den här videon med titellåten, ”Need to Feel” från sin senaste EP från i våras. Du hör också ett annat spår från plattan här nedan i ”Walking On”.

Les Gordons på Facebookpå Spotifypå Apple Music

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •