Ærheart feat. Bränderna – ”Det Liv Jag Älskar”

20 juni, 2016 at 4:46 e m

Ærheart

I sitt soloprojekt Ærheart har Jonas Linngård gjort en ny version av Perssons Packs låt ”Det liv jag älskar”. Och i hans händer blir det en helt annan atmosfär där han sveper in oss i en elektronisk dimma av vackert vemod. När Bränderna också fyller på med en hudlös, mänskligt bräcklig stämma blir det en hjärtskärande upplevelse.

Tidigare i år släppte Ærheart också singeln ”Howl”. Även här hör vi en mjuk melankoli omfamnade elektroniska ljudlandskap och en intressant röst i Naphta Sings. Det är en fascinerande låt med en catchig melodifigur som går genom hela låten i olika ljudinkarnationer, i intro, i versmelodi och i refräng, repeterande utan att kännas repetitivt.

Ærheart på Facebook – på Spotify – på Apple Music

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •