Anna Jadéus – ”Vi vet ingenting”

8 mars, 2016 at 5:03 e m

Anna Jadéus

Anna Jadéus är på gång med sitt tredje soloalbum och har idag släppt den här videon, ”Vi vet ingenting”, som en försmak på skivan. Hon skriver att den ”handlar om den eviga balansen mellan hopp och förtvivlan i en värld där det är en kamp att få älska den du vill”. Och den här laddningen som uppstår mellan drömmar och desperation känns verkligen och går rätt in i hjärtat när hon fyller varje ord med en känslomässig undertext. Det är en stor känslopalett jag känner av där hon också är frågande men inte uppgiven, kampvillig utan att vara arg och framför allt finns det kärlek. En angelägen röst i en tid där vi fortfarande frustrerat frågar oss hur man kan hata kärlek.

Anna Jadéus på Facebookpå Spotifypå Apple Music

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •