Rebstar – ”You Know Nothing About Love” EP

11 december, 2015 at 6:12 e m

Rebstar

Rebstar släppte så för en dryg vecka sedan sin efterlängtade debut-EP. ”You Know Nothing About Love” heter den och innehåller 6 spår producerade av Saint, Madison och DJ Pain 1. Han har tidigare varierat en del i tonfallet på sina singlar, men här signalerar han redan från början med en mistlur i första spåret ett större allvar än tidigare. Det är en bra bit ifrån det glatt lekfulla, pop-hittiga som i ”Thing About You”, och han känns angelägen, direkt och personlig. Produktionerna är riktigt snygga och varierade och Saint imponerar igen med sin minimalistiska stil på det nya spåret ”All I Know”. En strålande debut-EP och här är två av låtarna att provsmaka:

Rebstars hemsida – på Facebook – på Spotify – på Apple Music

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •