Måndagsrock

7 december, 2015 at 4:32 e m
Lava Bangs

Lava Bangs

Lava Bangs – ”Ouch”

Trion Lava Bangs hette The Volcano innan när de gästade bloggen för några år sedan. Nu har de släppt debutsingeln ”Ouch” under det nya namnet, med en punkig, riot grrl-doftande garagerock och grymt skönt, rått sound.

Lava Bangs hemsidapå Facebookpå Spotifypå Apple Music

 

Caviare Days – ”More Than One”

Caviare Days serverar denna låtpärla på den nya singeln, ”More Than One”. De psykedeliska influenserna är fortfarande starka i deras sound, ja till och med ännu tydligare nu i en stämning som känns mer live och ursprunglig.

Caviare Days på Facebookpå Spotifypå Apple Music

 

Giungla – ”Cold”

Den italienska artisten Emanuela Drei kallar sig för Giungla när hon kör solo. Häromdagen släppte hon sin solodebutsingeln ”Cold”, en fräck låt som består av hennes sång, en rått processad gitarr och en trummaskin.

Giungla på Facebook

 

Jon Magnusson – ”Dina drömmar”

Jon Magnusson har släppt EP:n ”Dina drömmar”, där jag fastnade för titellåten. Det är en charmig låt som känns lite som en lo-fi-variant av Kjell Höglund.

Jon Magnusson på Spotifypå Apple Music

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •