Vårum – ”Disco Damaged” EP

9 oktober, 2015 at 1:06 e m

Vårum

För några veckor sedan släppte Vårum debutsingeln ”Scream”, ett stycke cool, laidback discoinbjudande electropop som gav mersmak. Idag släpper han debut-EP:n ”Disco Damaged” med ytterligare 4 spår att njuta av. Bakom Vårum hittar vi Bjørn Thomassen, född och uppvuxen på Lofoten i Norge, men numera boende i London. Inspirationen kommer från den kalla, öde natten i storstaden, men man kan lika väl föreställa sig gnistrande isflak och stora mäktiga havsvidder när man hör musiken. Han nöjer sig inte med att få oss att dansa, han vill att vi ska stanna upp och lyssna också på en varierande platta som rymmer en del nostalgiska stämningar och ljud från äldre tiders syntpop och lite av Alan Parsons Project också. I stort är det dock ingen tvekan om att låtarna hör hemma på dagens elektroniska scen och borde kunna fylla ett och annat dansgolv i London framöver.

Vårum på Facebookpå Spotifypå Apple Music

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •