Catholic Radio – ”Rain Is Done”

16 oktober, 2015 at 4:04 e m

Catholic Radio

Här är en riktigt bra singel från Oakland-bandet Catholic Radio. De luras här lite med bandnamnet, då de inte alls är något religiöst band. Nyligen släppte de singeln ”Rain Is Done”, som är hämtad från deras album ”The Last Summer, Vol. 2” som de släppte tidigare i år. De inleder med en laidback, drömsk indierock som landar i en ”Dark Side of the Moon”-ljudande refräng och sedan spricker upp i ett atmosfäriskt ljudlandskap med skimrande gitarrmattor. Vackert, annorlunda och med ett riktigt trevligt sound med retrotendenser. Gillar du drömsk, melodiös indierock med progressiva ansatser så ska du absolut kolla in deras båda ”The Last Summer”-album från i år.

Catholic Radio på Facebookpå Spotifypå Bandcamp

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •