The Screamer – ”Back To Black” feat. Anthony Mills – videopremiär!

3 april, 2015 at 12:00 e m

The Screamer

Så här på långfredagen bjuder vi på en video- och singelpremiär med The Screamer, aka Henrik Lundqvist. ”Back To Black” heter låten där han också får sällskap av hip hop-artisten Anthony Mills. Som på debutsingeln ”Freak Out” handlar det om skönt catchig electropop som The Screamer tar sig an med sitt punkiga uttryck, electropop med attityd helt enkelt. Han är som en objuden gäst som tar sig in på en glammig fest, bryter alla regler om hur det ska vara, dansar hejdlöst och tar över hela tillställningen.

Den officiella singelreleasen går av stapeln imorgon lördag och firas med ett gig på Pet Sounds Bar i Stockholm kl 19. Ianizer & Lemethy har producerat låten och Joakim Falk är regissören bakom videon.

The Screamer på Facebookpå Spotifypå Wimp

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •