Grande Roses – ”Built On Schemes”

14 april, 2015 at 11:55 f m

Grande Roses

Här är ett album som kom ut redan i februari, men som jag inte hann skriva om då. Men det måste jag göra, för detta är ett av de bästa rockalbumen jag har hört hittills i år, nämligen Grande Roses andra platta ”Built On Schemes”.

Även på denna platta visar de upp en svart, tät postpunkbaserad rock, och även om de har slipat av lite av det postpunkiga i soundet och den värsta ilskan från debutplattan ”Disease” så finns skärpan och den furiösa energin där. Låtmaterialet känns rätt igenom än starkare och med större variation, och äntligen kan jag ersätta ”Radio Heartbreak”, som har snurrat i min skalle sedan det förra albumet, med den nya ”Ambulance”. Här är några låtar:

Grande Roses hemsida – på Facebook – på Spotify – på Wimp

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •