Billy Momo – ”Drunktalk” – album

21 april, 2015 at 4:06 e m

Billy Momo

Här är smakprov från Billy Momos andra album ”Drunktalk” som kom ut under våren. Duon Tomas Juto och Oskar Hovell, bjuder på hela 15 låtar, och inleder med den förträffliga ”I’ve Got You” som jag skrev om i höstas. De huvudsakliga ingredienserna är pop, blues och amerikansk folkmusik, men det hindrar dem inte från att krydda med annat också som tex Motown-stomp och Balkan-folkmusik. Det blir en varierad, smakfull meny som överlag ger mig en tillbakalutad känsla med ett visst vemod över sig, antingen de nu hämtar detta från de folkliga lagren eller från bluesens blå toner. En mycket bra platta med en högst egen mix. Här är tre spår från plattan:

Billy Momos hemsida –  på Facebook – på Spotify – på Wimp

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •