Tom Levin – ”More Than a Song”

4 november, 2014 at 4:35 e m

Tom Levin

Glädjande nog är Tom Levin redan på gång med ett nytt album. ”Them Buffalo” heter det roligt nog (det förra från tidigare i år hette ”Them Feet”) och släpps den 19:e november. Som aptitretare släppte han igår singeln ”More Than a Song”, som du kan avnjuta här nedan.

Jag passar också på att visa hans musikvideo ”Father to a Son”, en vacker låt som handlar om hans pappa, han själv och hans egen son och deras relationer.

…men det enda som, ur ett längre perspektiv, verkligen har någon betydelse för kommande generationer är den respekt jag visar mina medmänniskor och den kärlek jag ger mina barn. Detta är mitt sanna arv.

/Tom Levin

Han passar också på att starta en Sverigeturné imorgon vilken inleds i Skanör och omfattar bla spelningar på Salongen i Helsingborg den 6:e, i Malmö både den 7:e och den 8:e, Göteborg den 26:e och ett antal till.

Tom Levins sitepå Facebookpå Spotifypå Wimp

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •