Pop från Polar Bear & King, Trädet, Alice Boman, Little Children och Natten

16 september, 2014 at 3:29 e m
Little Children

Little Children

Polar Bear & King – ”Holy Ground”

Polar Bear & King heter en ny duo som precis har släppt sin första singel, ”Holy Ground”. Det är en riktigt trevlig bekantskap i ett mäktigt folkpop-sound med falsettsång som ger eftertryck till låttiteln.

Trädet – ”Minds” (feat. Linnea Sundemo)

Trädet står för denna ljusa, mjuka electropop-skapelse, ”Minds” tillsammans med Linnea Sundemo, som står för sång och låttext. ”A track about pretending, longing, waiting, maybe begging” skriver de.

Alice Boman – ”Be Mine”

Alice Boman befinner sig i sin alldeles egna dimension, full a ro och harmoni. Som väl är så får vi möjlighet att krypa in där då och då och vila våra trötta huvuden. Som nu, när hon släpper den vackra ”Be Mine”, vilken är hämtad från hennes debutalbum från i somras. Videon är skapad av videokonstnären Anders Weberg.

Little Children – ”Hey Hey”

Nya låtar från Linus Lutti och hans Little Children säger jag definitivt inte nej till. Här är den senaste ”Hey Hey” i ett lite råare och närmre sound än låtarna från tidigare i år.

Natten – ”Taxi Taxi”

Avslutningsvis en ny låt och video från Natten, ”Taxi Taxi”, denna gång med sång av Wonder Wendy. ”The video making process involved building a coffin, digging graves and organizing a night time cultic ritual in an undisclosed location in Stockholm. Quite simply a very enjoyable saturday night”, berättar de.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •