Fler popdelikatesser från Gus By Heart, Amason, Grapell, Stalon, 20 Years of Wednesday och Josef Johanssón

26 september, 2014 at 3:34 e m
Gus By Heart

Gus By Heart

Gus By Heart – ”Train In the Sky”

Gus By Heart är på gång med det nya albumet ”Ocean Spirit” den 8:e oktober. I veckan släppte han denna singel, ”Train In the Sky”, som lovar mycket gott inför plattan. Passar på att ta med den fina låten ”Belong” som han släppte i början av september och där han får sällskap Adna på sång.

Amason – ”Duvan”

Amason är ett band med medlemmar från Little Majorette, Dungen, Miike Snow, Hajen och Idiot Wind. De släppte förra året en EP och tidigare i år ett par utmärkta singlar. Nu får vi lyssna på den nya låten ”Duvan”, som officiellt ska komma ut via amerikanska Fairfax Recordings den 28:e oktober. Planerna är sedan att släppa debutalbumet ”Sky City” i början av 2015. Här är den låten plus ett par av de tidigare låtarna.

Grapell – ”Best Friend”

Duon Grapell charmade oss förra månaden med underbar soul. Nu har de en ny låt ute, ”Best Friend”, en riktigt skön höstvärmare. Den 8:e oktober släpper de sin EP ”Friends”.

Stalon – ”Jag kapitulerar”

Stalon består av brödratrion Viktor, Philip och Kristoffer Jonsson. De är också på gång med sitt debutalbum ”Ingen annanstans” och har hittills släppt två singlar för att visa vad de håller på att koka ihop. ”Jag kapitulerar” kom ut i veckan och ”1992” tidigare i somras och presenterar en snyggt melodisk, nostalgisk pop på svenska.

20 Years of Wednesday – ”Time” – video

Från Jämtland härstammar detta nya band, 20 Years of Wednesday. De har precis släppt denna musikvideo till deras låt ”Time”, full av energisk, tät indiepop.

Josef Johanssón – ”Blickar kan mörda” – video

”Blickar kan mörda” är en låt som Josef Johanssón har skrivit tillsammans med Orup. I veckan kom han ut med denna härliga musikvideo som han själv har regisserat.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •