Dennis Camitz vill att du röstar

9 september, 2014 at 1:22 e m

Senare i höst ska Dennis Camitz släppa låten ”Blame” som singel, men eftersom det är val i Sverige nu till helgen skyndade han sig att göra en akustisk version i form av en musikvideo. Han passar samtidigt på att uppmana människor att rösta med hjärtat och för medmänsklighet och jämlikhet.

För så är det numera i Sverige. Den viktigaste frågeställningen vi har när vi ska rösta är om vi vill försvara våra grundläggande rättigheter och alla människors lika värde oavsett härkomst, religion, kön eller sexuell läggning, eller om vi vill ha ett samhälle där vi åsidosätter detta. Ett ganska enkelt och viktigt val tror jag även för dig som normalt sett inte är intresserad av partipolitik. Varje människa som inte utnyttjar sin röst bidrar låter dessvärre dessa mörka ideer får alltmer inflytande över vårt land. Så, rösta!

Dennis Camitz på Facebookpå Spotifypå Wimp

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •