Indieelectropop och lite folkpop från Wouie, Lon Rangur, Woolfish och Last Lynx

25 april, 2014 at 4:19 e m
Last Lynx

Last Lynx

Wouie – ”It Is What It Is/Changes”

Duon Wouie släpper sina låtar parvis, nu för tredje gången i år. Bara bra, mer godsaker för oss. Uppenbarligen så har de ett fullängdsalbum på gång till sommaren.

Lon Rangur – ”Spirit”

Lon Rangur är en duo som består av William Laryea och Jack Elphick, två Londonbor som har bosatt sig i Stockholm. Och deras första låt ut, ”Spirit”, ger mersmak, med sin hookiga refrängfras och sitt electroindie-sound.

Woolfish – ”Tune of Time”

Duon Woolfish, Joakim Wiik och Samuel Heiligers, kom ut med singeln ”Tune of Time” tidigare i veckan. Låten är ledmotivet i filmen ”You Never Know”, vilket jag var inne på när jag hade premiär för Samuels solodebut med Songs of Sam häromveckan. Detta är något helt annorlunda än duons tidigare låt ”Files”, här hör vi en lågmäld, underbart vacker akustiskt pop med stämsång och en långsamt vaggande bossatakt som för oss genom låten.

Last Lynx – ”Curtains”

Last Lynx släpper den andra singeln från den kommande EP:n ”Rifts”. ”Curtains” heter den, och det är bara att konstatera att de lyckas leverera den ena kanonlåten efter den andra.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •