Beatclash och Meadowmusic

10 april, 2014 at 4:04 e m

Beatclash.comNumera skriver jag även recensioner av musikvideos på Beatclash.com, en relativt ny musikvideotjänst. Jag fick en förfrågan för ett litet tag sedan om att det jag presenterar här på bloggen om svensk musik kan komplettera deras innehåll på ett bra sätt. Jag brukar vara mycket selektiv mot listsajter och dylikt, då många fokuserar alltför mycket på Topp 40 (average music for average people) och missar alla pärlor till låtar och videos som finns där ute.

Beatclash känns dock riktigt bra, med en bra bredd och möjligheter att upptäcka ny musik och bra musikvideor. Eftersom jag får in många bra videor som förtjänar att synas lite mer, så tackade jag ja och har påbörjat en egen liten spalt om dessa. Gillar du musikvideor så tycker jag definitivt du ska ta en titt på Beatclash.com.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •