Pop, folk och indie från Linn Öberg, Simon Norrsveden, Skrotlunga och Next Stop: Horizon

19 februari, 2014 at 6:33 e m
Next Stop: Horizon

Next Stop: Horizon

Linn Öberg – ”Vacant Days” – video

Linn Öberg skrev jag om förra året då hon släppte låten ”Jump”. Nu är hon tillbaka med singeln ”Vacant Days” som sveper in som en frisk vårvind här med sin drömska singer/songwriter-pop.

Simon Norrsveden – ”Bloodsucker Boy” – video

Simon Norrsveden är på gång med sin tredje platta som kommer ut den 12:e mars. Han frestar oss med den starka singeln ”Bloodsucker Boy” och med en video, omisskännligen signerad Mats Udd, som inte gör låten mindre stark.

Skrotlunga – ”I Lost It All”

Daniel Börjesson har jag skrivit om förut, men då under namnet Everett Parker. Här uppträder han som Skrotlunga, med debutsingeln ”I Lost It All”. Som tidigare så handlar det även nu om Americana med jord under naglarna, ”Music from the dirt”, som han skriver.

Next Stop: Horizon – ”Rain On Me”

Duon Next: Stop Horizon, Pär Hagström och Jenny Roos, släppte debut-albumet ”We Know Exactly Where We Are Going” 2011. Efter turnerande och en sejour i Tyskland där Pär Hagström bl.a. skrev musiken till teaterpjäsen ”Das kalte Herz”, är de nu tillbaka med nästa album ”My Harbour, My Home”, som släpps den 14:e mars. Här är första singeln, ”Rain On Me”:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •