Nya popsinglar från Mathias Melo, Fou De Toi, The Plastic Pals och Simian Ghost

6 februari, 2014 at 3:00 e m
The Plastic Pals

The Plastic Pals

Mathias Melo – ”My Friend the Freedom Fighter”

Mathias Melo heter en för mig ny bekantskap som nu har kommit ut med sin första singel, ”My Friend the Freedom Fighter”. Det är medryckande, solig singer/songwriter-pop med ett härligt rytmiskt akustisk gitarrspel och en mycket intressant röst från Mathias.

Fou De Toi – ”Dreams”

Fou De Toi släpper idag ytterligare en singel från samarbetet med producenten Ronald Blood. ”Dreams” heter den och är ännu ett exempel på deras utsökta känsla för snygga popmelodier.

The Plastic Pals – ”The Final Remedy”

Imorgon släpper The Plastic Pals singeln ”The Final Remedy”. Låten är tagen från deras utmärkta andra album ”Turn the Tide”, som kom ut förra året. Det svänger bra om denna catchiga låt, som andas powerpop, new wave och garagerock från slutet av sjuttiotalet/början av åttiotalet.

Simian Ghost – ”Echoes Of Songs (For Trish Keenan)”

Och här är ytterligare ett stycke härligt drömsk indiepop från Simian Ghost i singeln ”Echoes Of Songs (For Trish Keenan)”. Låten är en hyllning till Trish Keenan, tidigare sångerska i Broadcast, som tragiskt gick bort för tre år sedan.

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •