Eric Malmberg – ”Sju små sagomelodier och en låt som mest är som ett ljud”

5 februari, 2014 at 2:04 e m

Eric Malmberg

Här en samling låtar, ”Sju små sagomelodier och en låt som mest är som ett ljud”, som spelades in redan 1996 av Eric Malmberg, men som inte har givits ut tidigare annat än som en liten begränsad CD-upplaga. Det är inspelat på kassettporta med orgel, trummande på en gitarr, en tamburin och en cymbal. Svenskt sagovemod genomsyrar dessa vackra melodier och släktskapet med Bo Hansson (som han också har uppträtt tillsammans med) ligger nära till hands, eller varför inte Mackaper från senare år. Eric är annars medlem i fascinerande duon Sagor & Swing, och har även gett ut fem andra soloalbum. Albumet kan avnjutas på Bandcamp, eller införskaffas som kassettband utgivet av Zeon Light. Här är två sagor:

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •