Case Conrad – ”Leikko”

4 december, 2013 at 4:10 e m

Case Conrad

Det har gått tre år sedan Case Conrad släppte debutplattan ”Dew Point”, vilket naturligtvis är alldeles för länge. Gustav Haggren och co ursäktas dock av att ha turnerat flitigt runtom i världen och då också samlat inspiration till det nya albumet ”Leikko”, som kom ut i oktober. Jag såg verkligen fram mot ny musik från Case Conrad, och jag blev inte besviken, det är ett högst njutbart album de har fått fram.

Den Americana-ljudande popen känns igen, men nu i ett större sound, än mjukare och mer drömskt. Stråkar och blås ansluter till ljudbilden och nytt är också att Gustav får sällskap vid mikrofonen av Per Henrik Adolfsson. För ett par månader sedan tjuvlyssnade vi på skivan med låten ”Lonelylightlylowshine”. Här är ytterligare ett par bra spår från plattan:

Case Conrads hemsida – på Facebook – på Spotify – på Wimp – på Rara – på Bandcamp

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •