Brother North – ”Rain Song” – premiär

13 december, 2013 at 11:33 f m

Brother North

Jag inleder dagen med en singelpremiär här på på Meadowmusic. Det är duon Brother North som idag släpper låten ”Rain Song”, deras första officiella singel-release. Det finns en b-sida också, ”Krummi”, som sjungs helt på isländska.

Duon Freyr Flodgren och Lucas Enqvist har känt varandra sedan de var 10 år gamla och berättar att de mer eller mindre har levt tillsammans som bröder sedan dess. De bor också idag tillsammans i ett kollektiv i hemstaden Umeå, ett kollektiv som har blivit något av en samlingsplats för musiklivet på orten. Låten ”Rain Song” känns som en naturlig fortsättning på det vi har hört tidigare, och nu med vackra stråkararrangemang till så känns deras akustiska musik trolskt naturromantisk och Freyrs varma, öppna sång har verkligen hittat hem i dessa omgivningar.

Brother North på Facebook – på Soundcloud

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •