White Birches – ”The End of the Line”

11 november, 2013 at 6:19 e m

White Birches

Samarbetet mellan Fredrik Jonassson och Jenny Gabrielsson Mare kunde vi höra tidigare i år på Silencio Stampas senast album ”Kalejdoskop”, där de gjorde en låt tillsammans. De tyckte själva detta blev så lyckat (vilket jag bara kan hålla med om) att de kände att de ville göra något mer av samarbetet. Duo-projektet White Birches skapades så, en indieelektronisk konstellation där Jenny står för sång, elgitarr och piano medan Fredrik står för de elektroniska delarna. Planerna är att släppa lite smakprov i form av enstaka låtar fram till en EP-debut under våren. Här är det första alstret ”The End of the Line”, en mycket lovande start med mörkt suggestiv pop och en mycket snygg refräng.

White Birches på Facebookpå Soundcloud

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •