Tim Schmidt – ”Tinar”

27 november, 2013 at 3:19 e m

Tim Schmidt

Tim Schmidt är tillbaka med ett nytt album, ”Tinar”, där han, som på det förra albumet ”Dog”, blandar mer traditionella folklåtar med låtar där han med små medel sträcker och tänjer på formatet. Ja, här finns egentligen bara två rena sångspår, men de är också bland de bästa låtarna jag har hört med Tim, framför allt ”Everything is gonna be ok” som känns smått magisk i sin avskalade enkelhet. Jag tycker om de instrumentala spåren också och stämningarna han skapar där, men det känns ibland lite för kort, som att det stannar vid en låtidé jag skulle vilja höra mer av. Att hungra efter mer är dock inget dåligt betyg för en platta.

Tim Schmidt på Tumblrpå Facebookpå Spotifypå Wimppå Bandcamp

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •